16 December 2010

KUDA-MENGUDA DAP-ANWAR!

(Mungkinkah Kuan Yew telah memaklumkan kepada Tok Guru tentang "bukti teknikal" yang Bahagian Risikan Singapura perolehi mengenai kegiatan homoseks & liwat Anwar?)

Salam 2 all.

Pendedahan WikiLeaks baru-baru ini mengenai Bahagian Risikan Australia dan Singapura bahawa mereka mempunyai "bukti teknikal" kegiatan homoseksual dan liwat Anwar yang ditabal oleh bininya sebagai pemimpin anugerah tuhan ini sangatlah serius. Apakah bukti teknikal yang mereka ada? Teman berbincang dengan beberapa rakan diplomat dan anggota risikan baru-baru ini, mereka menyatakan bila perkataan "bukti teknikal" diguna didunia diplomasi, itu bermakna mereka ada bukti saperti video, gambar, dan lain-lain! Na'uzubillah!

Persoalan besar yang timbul ialah, jika benar berita itu (ingat Al Hujurat: 6), dan jika benar mereka ada "bukti teknikal" tersebut, ia meletakkan keselamatan negara dalam keadaan terdedah kepada ancaman negara luar jika pemimpin anugerah tuhan ini menjadi pemimpin negara, na'uzubillah min zalik!! Kerana mereka boleh mengugut dan menekan pemimpin anugerah tuhan ini bila-bila masa dengan "bukti teknikal" tersebut.

Kedua, kenyataan dalam pendedahan WikiLeaks bahawa mantan Perdana Menteri Singapura, Senior Minister Lee Kuan Yew mengetahui tentang kegiatan homoseksual dan liwat pemimpin anugerah tuhan ini juga menarik perhatian teman. Ini adalah kerana sebaik tamat pilihanraya ke 12 pada 08 Mac 2008 lepas, Lee Kuan Yew telah mengadakan lawatan ke Malaysia dan antara lain mengadakan perjumpaan dengan Kit Siang, anak lakinya dan beberapa pemimpin DAP.

Kita semua tahu hubungan rapat Kitsiang, anak lakinya, Karpal Singh, dan lain-lain pemimpin DAP dengan Lee Kuan Yew. Sehinggakan Kitsiang sanggup memecat seorang tokong pejuang dan aktivitis DAP yang terkenal Fan Yew Teng hanya kerana Fan Yew Teng menentang parti Kuan Yew PAP dalam satu sidang sosialis dunia satu masa dahulu (Fan Yew Teng telah pun mati baru-baru ini di Bangkok).

Persoalan besar yang timbul sekarang ialah takkan macam tu punya kamcin dema, Kuan Yew tidak memaklumkan kepada Kitsiang, Karpal Singh dan lain-lain tentang maklumat dan "bukti teknikal" kegiatan homoseksual dan liwat yang Bahagian Risikan Singapura ada. Teman cukup pasti dengan politiking licik bak belut Kuan Yew, sudah pasti dia akan maklumkan dan berkongsi maklumat dengan kawan-kawannya. Mungkin juga mengatur strategi terbaik untuk mempergunakan maklumat dan bukti tersebut untuk kepentingan sempit mereka!

Teman cukup yakin kepimpinan DAP tahu mengenainya. Sebagai contoh, Karpal Singh, Pengerusi DAP sejak 1997 telah membangkitkan isu berkenaan kegiatan homoseks & liwat Anwar. Mengikut lapuran Hansard Parlimen bertarikh 22 Okt 1997, Karpal Singh telah mengemukakan bukti kononnya beliau mempunyai dokumen akuan sumpah beberapa orang yang mendakwa diliwat oleh Anwar. Karpal Singh mendesak supaya Kerajaan menyiasat sepenuhnya kes liwat tersebut.

Begitu juga di tahun yang sama, Karpal Singh membuat ucapan terbuka di satu majlis anjuran DAP di Hotel Federal bila beliau menyatakan bahawa beliau ada bukti Anwar terlibat dalam kes meliwat. YB Wee Choo Keong semasa berbahas didalam Parlimen sebentar tadi (ketika membahas usul menggantung Anwar) menyatakan bahawa beliau mendengar sendiri ucapan Karpal Singh tersebut. Dan YB Wee Choo Keong menyatakan bahawa sememangnya kepimpinan DAP tahu tentang kegiatan homoseks & liwat Anwar (YB Wee pada masa itu adalah Ketua Penerangan DAP Pusat).

Semasa teman menjadi peguam membela Anwar dalam kes menyalahgunakan kedudukan sebagai TPM menggunakan Unit Cawangan Khas Polis untuk mendapatkan Surat Akuan palsu daripada Azizan & Umi Hafilda, Peguam Negara mendedahkan penglibatan Karpal Singh sebagai peguam mewakili Azizan dan Umi Hafilda, dan bercadang memanggil Karpal sebagai saksi.

Malahan setelah tragedi pembohongan 16 Sept 2008 terbongkar, Karpal adalah antara kepimpinan DAP yang sangat kecewa dan marah dengan Anwar. Lalu Karpal membuat kenyataan meminta Anwar bertaubat dan mendesak Anwar supaya berundur dengan kenyataan "Anwar tidak layak lagi menjadi pemimpin".

Jadi daripada rentetan peristiwa ini, adalah sangat jelas sebenarnya kepimpinan DAP saperti Kitsiang dan anak lakinya, Karpal dan lain-lain sangat mengetahui kegiatan homoseks & liwat Anwar, apatah lagi mentor mereka Kuan Yew jelas didedahkan didalam WikiLeaks mengetahui mengenainya dan ada "bukti teknikal" yang menyebabkan Kuan Yew percaya Anwar terlibat dengan kegiatan homoseks & liwat.

Persoalan pokok yang teman tertanya-tanya ialah, mengapa dengan pengetahuan saperti itu, kepimpinan DAP masih bersama dan kelihatan menyokong Anwar? Jawapannya jelas. Pada teman Anwar adalah kuda tunggangan terbaik bagi kepimpinan DAP untuk mendapat kuasa dalam negara ini. Melalui Anwar, kepimpinan DAP melihat cita-cita dan nafsu mereka untuk memerintah negara umat Islam ini ada peluangnya. Apa yang teman khuatir ialah mereka menggunakan pengetahuan, maklumat dan mungkin "bukti teknikal" mengenai kegiatan homoseks & liwat Anwar itu sebagai bahan political leverage!!

Ini kerana Anwar, dengan masalah peribadi yang dia hadapi, bersedia berbuat apa sahaja untuk menjadi Perdana Menteri. Mungkinkah untuk menutup masalah peribadinya itu? Apakah kerana itu maka Karpal sebagai peguam Anwar sengaja membiarkan kes Anwar tertangguh, kerana lagi lama ianya ditangguh, lagi banyak ianya memberi kebaikan kepada kepimpinan DAP untuk memenuhi agenda mereka. Kata orang Perak, "selagi dema dapat pegang teloq Anwar, selagi tu lah Anwar akan berjoget ikut rentak mereka!!" Apakah kerana itu kita melihat Anwar saperti Melayu yang sudah hilang akal dan kewarasan, menjual segalanya termasuk menjual nama ALLAH untuk disyirikkan oleh kafir, mempertikai Ketuanan Melayu yang dia sendiri menjadi juaranya semasa menjadi pemimpin UMNO, dan sanggup menjual jawatan Timbalan Perdana Menteri kepada manusia cauvinis dan rasis Kitsiang, serta menjual Pulau Pinang kepada anak laki Kitsiang?

Dan bagi tujuan itu, kepimpinan DAP akan terus menyokong dan mendokong Anwar, walaupun mereka tahu mereka sedang menyokong dan mendokong biawak hiudp?! Bukankah ini sesuatu yang sangat merbahaya bagi umat Islam, bangsa Melayu dan rakyat Malaysia, mempunyai pemimpin yang boleh diperas ugut dan diperkudakan oleh golongan cauvinis, rasis dan ekstrim!, walaupun pemimpin itu disiytihar dan ditabal oleh bininya sendiri sebagai anugerah tuhan Keselamatan negara akan terdedah kepada unsur ugutan dan ransom! Apakah itu jenis kerajaan dan kepimpinan yang dikehendaki oleh negara Malaysia ini?

Pada teman, sebenarnya kedua-dua kepimpinan DAP & Anwar saling guna-mengguna, kuda-menguda, demi untuk kepentingan politik sempit dan cauvinis mereka. Tetapi yang paling menyedihkan dalam isu ini ialah kedudukan PAS. Apa peranan mereka? Apa yang teman nampak, akibat daripada kerakusan segelintir pak jangoat dan golongan penyembah Anwar didalam PAS, mereka telah mengheret PAS ke dalam satu percaturan politik yang sangat kotor dan jijik. Kaum Anwarinas ni berkiblatkan pemimpin anugerah tuhan ini. Bagi kaum Anwarinas ini, kepimpinan PAS dibawah YB Tuan Guru Haji Hadi adalah kolot dan kekampungan. Tak moden, lekeh dan selekeh. Mereka sanggup mengkhianati dan mengenepikan kepimpinan PAS. Hanya semata-mata kerana kaum Anwarinas ini sudah menjadi kelkatu yang terpukau dengan kilauan cahaya Putrajaya.

Pada teman, pak-pak jangoat ini bukan sahaja sudah sesat, tetapi menyesatkan. Mereka rela, malahan secara aktif membiarkan PAS diperkudakan oleh kepimpinan DAP & Anwar. Sehingga mereka memperdaya kepimpinan dan ahli PAS untuk bersetuju menandatangani Perjanjian Persefahaman Pakatan Pembangkang pada 18 Disember 2009 bahawa jika Pakatan Pembangkang memerintah, penubuhan negara Islam dan perlaksanaan undang-undang Islam adalah tidak termasuk didalam agenda Pakatan Pembangkang. Dan sehingga kini tiada sebarang Muktamar Khas dibuat untuk membolehkan para ulama', kepimpinan dan ahli akar umbi PAS berbahas dan berbincang untuk samada bersetuju menerima gagasan Pakatan Syaitan yang menolak Islam dengan jelas dan nyata itu. Kemungkinan besar para ulama', kepimpinan dan ahli akar umbi PAS tidak tahu pun keujudan Perjanjian Syaitan itu!

Teman berdoa dan berharap agar para ulama', kepimpinan dan ahli akar umbi PAS menyedari bahawa sebenarnya mereka sedang diheret selangkah demi selangkah, sejengkal demi sejengkal oleh para pak jangoat yang sesat lagi menyesatkan ini, untuk terjerumus kedalam lubang dubur biawak. Nasihat ikhlas teman, janganlah kita menjadi buta sebagaimana pengikut Fira'un, janganlah kita menjadi pekak saperti pengikut Namrud, janganlah kita menjadi bisu saperti pengikut Attarturk, dan janganlah kita menjadi terlalu taksub saperti pengikut Abu Jahal dan Abu Lahab. Kembalilah kepangkal jalan. Kembalilah kepada perjuangan Islam berdasarkan Al Quran & Sunnah. Intan surullah hayan surkum, wayusabbit aqdaamakuum - bantulah agama ALLAH, nescaya ALLAH akan membantu kamu.

Yang baik itu datangnya dari ALLAH, yang tidak itu adalah kelemahan teman sendiri. Semoga ALLAH terus memberikan petunjuk dan hidayah serta keampunan kepada teman dan kesemua umat Islam insyallah.

Wassalam & Wallahua'lam.

Zulkifli Bin Noordin
Khamis
10 Muharram 1432
16 Disember 2010

*Nota: artikel ini tidak bermaksud dan tidak bertujuan sama sekali untuk menggambarkan teman mempunyai bukti Anwar adalah golongan homoseks atau peliwat, atau mempercayai maklumat daripada WikiLeaks mahupun Bhg. Risikan Singapura, Lee Kuan Yew, atau Karpal Singh. Sebaliknya teman berpendirian bahawa maklumat WikiLeaks, Bhg. Risikan Singapura , Lee Kuan Yew dan Karpal Singh itu perlulah ditapis dan dipastikan kesahihannya, walahhua'lam. Malahan lebih afdhal bagi Anwar untuk bersumpah muhabbalah sebagaimana yang disarankan oleh Dr. Mohd. Asri Zainul Abidin. Wassalam.

No comments: